Mobogenie verwijderen

Mobogenie is een programma ontwikkelt voor het beheren van mobiele telefoons maar wordt vaak geheel ongevraagd op uw computer geïnstalleerd als uw bijvoorbeeld gratis software heeft gedownload van Softonic, Brothersoft, Cnet (Download.com) en vergelijkbare websites die gratis software bundelen met ongewenste software in de categorie PUP (Potentially Unwanted Programs). Mobogenie is daarentegen ook een zeer hinderlijk programma, het start automatisch op en verschijnt met allerlei pop-up vensters en dat is de grootste ergernis van de meeste computergebruikers.

Veel mensen hebben dan ook vaak geen idee hoe Mobogenie op de computer is geïnstalleerd? Vaak is dit ook niet te zien aangezien dergelijke ongewenste software geheel op de achtergrond wordt geïnstalleerd waarna het ineens uit het niets in beeld verschijnt. De voornaamste oorzaak is dan ook het installeren van gratis software wat optioneel al dan niet ongevraagd ook allerlei extra software installeert zonder dat u daar vaak erg in hebt. Mobogenie is daarvan een zeer bekend voorbeeld. U kunt Mobogenie verwijderen op diverse manieren, en deze zullen we hieronder verder toelichten.

Echter is het vaak wel zo dat Mobogenie niet de enige ongewenste software is, maar komt dan ook vaak met allerlei andere ongewenste software of adware op uw computer. In dergelijke gevallen verwijzen wij u graag door naar het computerforum van PC Web Plus. Dit forum richt zich onder andere specifiek op het oplossen en verhelpen van problemen met ongewenste software, hiervoor kunt u de stap-voor-stap handleiding van AdwCleaner volgen. Aan de hand van de informatie uit het logbestand kunnen de specialisten op het forum u verder helpen bij het opschonen van uw computer en Mobogenie verwijderen.

Mobogenie verwijderen

Mobogenie verwijderen

Wanneer MoboGenie geheel ongevraagd op uw computer is geïnstalleerd, kunt u deze in de meeste gevallen terugvinden in de softwarelijst van Windows.

  • Ga naar Start > Configuratiescherm > Software of Programma’s en Onderdelen.
  • Selecteer in deze lijst de vermelding van Mobogenie.
  • Mobogenie verwijderen kan vervolgens via de knop verwijderen/wijzigen.

Mobogenie verwijderen

  • Echter blijft na het verwijderen van Mobogenie vaak nog één en ander achter.
  • Middels software als CCleaner worden dergelijke items niet verwijderd.
  • In dat geval raden wij het gebruik van AdwCleaner aan voor het verwijderen van de restanten.

Voor hulp en advies verwijzen wij u graag door naar het computerforum van PC Web Plus. Dit forum richt zich onder andere specifiek op het oplossen en verhelpen van problemen met ongewenste software, hiervoor kunt u de stap-voor-stap handleiding van AdwCleaner volgen. Aan de hand van de informatie uit het logbestand kunnen de specialisten op het forum u verder helpen bij het opschonen van uw computer.

Gebruikte zoektermen:

  • mobogenie
  • mobogenie verwijderen