Over ons

Computeridee-TotaalComputeridee – Totaal  is een onafhankelijke website en opgericht naar aanleiding van een spontaan “computeridee“, deze website is voornamelijk bedoeld voor allerhande informatie over computers met een diversiteit aan uiteenlopende onderwerpen in begrijpbare taal en middels duidelijke instructies. Het voornaamste doel van Computeridee – Totaal is dan ook het informeren van computergebruikers en het geven van advies middels handleidingen en tutorials maar dan met de nadruk op een totaal aspect.

Het voornaamste doel van deze website is dan ook het aanbieden van gebruikershandleidingen, maar ook pasklare oplossingen bij veelvoorkomende computerproblemen. Daarnaast zullen informatieve artikelen in de breedste zin van “computer” de revue op deze website gaan passeren.

Om u een klein idee te geven van waar de website Computeridee – Totaal voor staat, en wat u hier kunt verwachten hebben wij even beknopt op een rijtje gezet, al kunt u naar aanleiding van het menu bovenaan deze website al redelijk opmaken over welke onderwerpen wij de bezoekers informeren. Dit menu hebben wij met de grootste zorg samengesteld, zodat de gebruikersvriendelijkheid met betrekking tot de navigatie voorop staat. En mocht u specifieke informatie zoeken dan is er altijd nog de zoekfunctie op deze website.

Computeridee – Totaal

Het tweede doel van deze website is eigenlijk het realiseren van een “computerideaal” en daar is ook de naam Computeridee – Totaal uit ontstaan. Alle aanwezige informatie op deze website wordt geheel verzorgd door vrijwilligers computerhobbyisten die graag hun kennis delen met andere computergebruikers. Dit laatste is dan weer het denkbeeld achter het eerder genoemde “totaal aspect” van deze website.

Computeridee – Totaal staat dan ook voor eenvoud, maar wel met de nadruk op duidelijke informatie en niet geheel onbelangrijk kwalitatief goede informatie waar computergebruikers enkel en alleen van kunnen profiteren. Binnenkort leest u op deze pagina meer informatie.